Tietoa meistä

Ei enää tuotteiden kanssa pähkäilyä

Tutustu valikoimaan

Kiharakauppa on suomalainen verkkokauppa, joka myy vain kiharametodiin soveltuvia tuotteita. Tuotteet sopivat sinulle, mikäli haluat pitää parempaa huolta hiuksistasi ja ylläpitää niiden terveyttä sekä laatua.

Oli sinulla sitten suorat, kiharat tai laineikkaat hiukset, voit olla varma tuotteidemme sopivuudesta sinun hiusrutiiniisi. Koko tuotevalikoimamme on suunniteltu siten, että se parantaa hiustesi luonnollista hyvinvointia ja kosteutta.

Synnyimme halusta auttaa

Oletko koskaan lukenut tuotteen aineosaluetteloa hikikarpalo otsalla?

Enää sinun ei tarvitse tehdä niin. Kaikki tuotteemme ovat tarkkaan valittuja ja pitävät sisällään vain sellaisia ainesosia, jotka edistävät hiustesi hyvinvointia.
Hyvästi sulfaatit ja silikonit!

Yhdistimme lämpöä hehkuvan asiakaspalvelun, aidon kiinnostuksen hiustenhoitoa kohtaan ja erittäin helppokäyttöisen verkkosivuston luodaksemme palvelun, joka kulkee aina asiakas edellä.

Ideamme

Halusimme paikan, josta saa ostettua curly girl -metodiin sopivat tuotteet kätevästi saman katon alta. Näin säästät aikaa ja vaivaa inci-listausten tihrustamiselta, sillä koko valikoimamme on 100% curly girl -hyväksytty.

Tavoitteemme

Haluamme sinun vapauttavan omat kauniit hiuksesi ja olemaan ylpeä niistä. Tavoitteenamme on saada hiuksesi loistamaan. Toivomme saavamme tällä tavalla tuotua positiivisuutta elämään.

Arvomme

Olemme pari opiskelijaa ja arvomme perustuvat luotettavuuteen, ystävällisyyteen ja vastuullisuuteen. Luottamalla toinen toisiimme ja toimimalla vastuullisesti saavutamme mahtavan kokemuksen yhdessä.

Toimintamme

Toimintamme perustuu helppoon käytettävyyteen ja sinun ensisijaisuuteesi. Sen takia olemmekin pyrkineet tekemään sivustostamme selkeän ja asiakaspalvelustamme erinomaisen.

Erinomaista asiakaspalvelua...

Ostamani tuotteet toimitettiin nopeasti ystävällisen ja hauskan saatekirjeen kera. Olen tuotteisiin tosi tyytyväinen. Hiukseni ovat saaneet tarvitsemaansa kosteutusta ja ovat paremman kuntoiset kuin moneen vuoteen. Palvelu on ystävällistä,rentoa ja aurinkoista. Suosittelen lämpimästi!

5 tähden Google-arvostelu

Kiharakaupan nettikaupassa asiointi oli helppoa ja toimitus oli nopea! Nettikaupassa tuotteiden selaaminen oli mieluisaa, kun monesta tuotteesta on esillä arviointeja. Lisäksi tilaamani paketti oli kauniisti paketoitu.

5 tähden Trustpilot-arvostelu