Tilaus- ja toimitusehdot

Hinnat

Verkkokaupamme hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Toimituskulut 4,90€. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ja tilauksen peruuttamiseen selkeiden hintavirheiden osalta. Yli 60€:n tilaukset toimitetaan veloituksetta.

Ikärajat

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Tilauksen maksaminen

Tilaus maksetaan tilaamisen yhteydessä ilmoitetuilla maksutavoilla. Tällä hetkellä tilauksen voi maksaa Klarnan maksuvaihtoehdoilla. Jos toivomasi maksutapa puuttuu esitä toiveesi asiakaspalveluumme.

Tilauksen vahvistaminen

Lähetämme tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa tilausvahvistusta, tarkista ensin sähköpostisi roskapostikansio. Jos tilausvahvistusta ei löydy tästä huolimatta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme tarkistaa tilauksen rekisteröitymisen.

Tuotteen toimittaminen

Toimitamme tuotteita ainoastaan Manner-Suomeen. Emme toimita normaalisti Ahvenanmaalle tai ulkomaille. Mikäli asiakas tilaa tuotteita Ahvenanmaalta tai ulkomailta asiakkaan on itse huolehdittava arvonlisäverotukseen liittyvät asiat. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on yleensä 1-3 arkipäivää riippuen toimittajasta. Toimitamme kaikki tilaukseen kuuluvat tuotteet kerralla. Ilmoita asiakaspalveluumme jos toimitus viivästyy yli 12 arkipäivää ilmoitetusta. Pakkaamme ja viemme lähetykset toimittajalle arkipäivisin. Lähetämme paketin tilauspäivänä, mikäli tilaus on tehty ennen kello 15. Käytämme tuotteiden toimittamiseen Shipit Ab Oy:n postituspalvelua. Jokaisen tilauksen yhteydessä lähetämme seurantatunnuksen, jonka avulla pystyt kätevästi seuraamaan tilauksesi kulkua. Mikäli lähetykselle on annettu väärä toimitusosoite tai valittu väärä noutopiste, tulee asiakkaan maksaa kaikki osoitteenmuutoksesta ja uudelleenlähetyksestä aiheutuneet kustannukset.

Nouto

Mikäli valitsit toimitusvaihtoehdoksi ”Nouto Turusta”, otamme sinuun sähköpostitse yhteyttä, jotta voimme sopia sopivan ajankohdan noutamiselle. Mikäli viesteihimme ei vastata viikon kuluessa, perumme tilauksen automaattisesti. Tällöin saat sähköpostiisi Klarnalta ohjeet rahojesi palauttamisesta.

Tuotteiden palauttaminen

Käyttämättömillä ja avaamattomilla tuotepakkauksilla on 30 päivän palautusoikeus. Tuotteen palauttamisesta ei erikseen veloiteta asiakasta. Jos haluat palauttaa tuotteet, toimi palautusohjeiden mukaisesti. Viallisten tuotteiden osalla toimitaan myös samalla tavalla.

Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä siinä kunnossa, kuin ne ovat perille saapuneet. Tuotteet tulee pakata alkuperäiseen pakkaukseen. Asiakas on vastuussa tuotteiden saapumisesta perille alkuperäisessä kunnossaan.

Huomioithan, että mikäli et saavuta tuotteillamme haluttuja tuloksia, se ei oikeuta palauttamaan tuotetta viallisena. Mikäli koet tuotteen vialliseksi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Palautusohjeet:

  1. Pakkaa tuotteet alkuperäiseen tai muutoin sopivaan pakkaukseen
  2. Kirjoita pakkaukseen
    • asiakaspalautuskoodi: 657735
    • Havuela Oy
  3. Vie paketti postin toimipisteelle ja ilmoita tekeväsi asiakaspalautus

Käytön ehdot

Käyttämällä palveluamme sitoudut palvelumme ehtoihin. Ehdoista löydät lisää tietosuojaselosteestamme. Käytämme muun muassa Facebook-pikseliä, joka seuraa verkkosivussa tehtyä toimintaa. Google Analyticsia, joka kerää tietoa verkkosivun toiminnasta. Käytämme myös erinäisiä sovelluksia, jotka lähettävät sähköpostiviestejä markkinointitarkoituksessa, ja kohdistavat markkinoinnin muun muassa hylättyihin ostoskoreihin. Linkit eri toimijoiden ehtoihin löydät tietosuojaselosteesta.

Näitä ehtoja pyritään päivittämään ja parantamaan jatkuvasti, joten käythän tarkistamassa ne tietyin väliajoin. Päivitetty 10.6.2020

Katso myös:
Tietosuojaseloste